6 май 2013 г.

Бюлетина 17: "Ред, законност, справедливост"


http://rzs.bg/

Партия, чиято функция не разбирам. Създадена по подобие на "Атака", с две цели - да внесе смут в политическите кръгове и да обере вота на определена група разгневени гласоподаватели. За разлика от "Атака", чиято цел са ксенофобите и националистите, "РЗС" се насочва към тези, които приемат корупцията за основен проблем на държавата.

Въпроса е какво се прави в тази насока и как се постига? Никой не разбра и не оповести как лидера на партията продължава да получава свежа, досега засекретена информация, а другите нямат достъп до нея. Никой не разбра и какво направи тази партия против корупцията през последните четири години - защото тя все още си вирее необезпокоявана.

Нека си припомним какво казваха за начина на работа на японците - първо оправят проблема, а после търсят виновника. Нужна ли е разследваща партия, която в най-добрия случай ще вкара един политик или крупен бизнесмен в затвора - как помага един допълнителен затворник за икономиката на България? А последното дори още не се е случило.

Обобщение: Още една партия, която ще обере негативния вот на много българи. А трябва ли да се гласува за нея, щом доказано не е постигнала нищо? Субективна оценка: 2/10.

Класация на партиите, Избори 2013.

Няма коментари:

Публикуване на коментар