6 май 2013 г.

Бюлетина 18: "ВМРО-БНД"


http://www.vmro.org/

Всеки психично нормален българин, отгледан в типично българско семейство и с добро образование, ще осъзнае, че "ВМРО" насажда етническа омраза, а решенията им ще доведат до дестабилизиране на държавата. Статията е написана за останалите, които обмислят дали да гласуват за тази нео-нацистка формация.

Програмата на "ВМРО" няма абсолютно никакви допирни точки с настоящите проблеми на страната. Ще изброя част от странните им приоритети:
  • Разследване и възмездие за геноцида над българския народ. Когато една нация е намаляла с 2 милиона (близо 25%) за две десетилетия, очевидно трябва да се търси отговорност от всички управлявали партии на прехода. Наказателна отговорност за националните предатели! Предлагаме и национален референдум за връщане на смъртното наказание за тежки престъпления срещу деца, за убийства, за престъпления спрямо държавата.
Да се чете: Който иска смърт, да гласува за "ВМРО".
  • Рязко увеличаване доходите на българите може да стане само с ограничаване на безконтролната циганска раждаемост, която изсмуква 90% от социалния пакет в България. Ние от ВМРО не си поплюваме с циганите – за тях е нужно спиране на социалните помощи „на калпак“, образование, общественополезен труд, нулева толерантност към безконтролна раждаемост... Предлагаме и отряди за самоотбрана срещу ширещата се битова и циганска престъпност.
Да се чете: Циганите са виновни за това, че сме бедни и ще се отървем от тях. Нима раждаемостта на българите да не е "безконтролна"? Да сте чули държавата да е забранила на някого да има деца? Ако изберете "ВМРО", ще чуете.
Къде е доказателството, че 90% от социалните помощи отиват за цигани? Къде е логиката, че ако се отървем от циганите, ще получаваме повече пари?
  •  100% от приходите от приватизация и концесии да отиват за увеличаване на пенсиите и социални придобивки за работещите българи!
Да се чете: Пенсионери гласувайте за нас! Когато приватизирате всичко, откъде ще дойдат парите за пенсии и "социални придобивки" (каквото и да е това) за работещите българи?
  • ВМРО е единствената партия, която последователно поддържа изграждането на нови ядрени мощности и запазване на старите - включително и блокове 3 и 4 на АЕЦ „Козлодуй”.
Да се чете: Няма други като нас, ние сме най 'убавите! Има още няколко партии които са "за" атомната енергия, например "Национално патриотично обединение" и "Център - свобода и достойнство", които не се стремят към етнически геноцид.
  • Искаме облекчаване на националните референдуми, механизми за отзоваване на депутати, ограничения за гласуване на хора, които нямат образование, спиране на гласуването от Турция. Предлагаме и задължително гласуване – за да се елиминира възможността на гетата  и етнически партии като ДПС да манипулират българската държава чрез не повече от 5% от гласоподавателите.
Да се чете: Определени групи хора няма да имат равни права. Ще създадем касти. След като необразованите хора нямат право на глас, защо отявлени нацисти като "ВМРО" да имат?

Обобщение: Партия, която ще привлече бившия електорат на "Атака" - тоест хора без никакво политическо и икономическо образование, за които два различни цвята тениски са достатъчна причина за физически конфликт. Субективна оценка: 1/10.

Класация на партиите, Избори 2013.

1 коментар: